Logo Delga

e-mail

idealcaravans

SPECIAAL GAMMA

 

AUTO CLEANER

Middelmatig schuimend, het product is een uitstekende wasser, die een glanzend vermogen met een waterafstotende werking bezit. Op het koetswerk van uw wagen laat dit product geen sporen na van hard water.
Dosering: 2 à 3 dopjes in een emmer water. Verpakking: 2 liter

GEDEMINERALISEERD WATER

Dit is water dat speciaal behandeld is voor stoomstrijkijzers en andere strijkmachines.
Verpakking: 5 liter

HANDCLEANER VLOEIBAAR

Dit is een product voor het wassen van vuile handen, dus zeer geschikt in garages en voor andere beroepen, zoals elektriciens en installateurs van sanitaire installaties. Reinigt en verzacht de vuilste handen, droog inwrijven. Dit product is ook aan te raden voor het wassen van werkkledij zoals overalls. Het lost het vet zeer goed op.
Verpakking: 10 liter

INDUSTRIEREINIGER

Dit is onze krachtige allesreiniger, het is een product dat bijzonder sterk geconcentreerd is en dient voor het afwassen van allerhande oppervlakten. Verwijdert zonder moeite teer en andere vuile vlekken op vloeren. Geschikt voor het reinigen van garages en werkplaatsen.
Dosering: 2 doppen per emmer water. Verpakking: 10 liter

NICOTINECLEANER

Dit is een product voor het reinigen van filters van rookafzuigtoestellen. Dankzij de krachtige werking van het product verkrijgt men een zeer goed resultaat. De filters worden zo goed als nieuw en het product beschermt de filter tegen slijtage.
Dosering: 1 liter in warm water. Verpakking: 10 liter

ONTSTOPPER EXTRA STERK

Ideale ontstopper voor riool- en afvoerbuizen; vernietigt snel alle organische stoffen zoals papier, haren, maandverbanden, vet, urineaanslag, waspoederresten, bierslijm, enz. Verwijder roest en kalkaanslag en verhindert de werking niet van septische putten. Bovendien ontdooit het bevroren afvoerleidingen. Vlekken op inox verwijderen met azijn.
Dosering: 100 à 150 cc voor wastafels. 200 à 250 cc voor vloer- en toiletafvoer. Verpakking: 1 liter

TRUCKCLEANER

Deze cleaner is zeer geschikt voor het reinigen van auto’s, trucks, caravans, boten, enz. Kan gebruikt worden met hoge drukreiniger. Dankzij de sterke werking van onze truckcleaner verwijdert hij alle statische vuil, teer en vet. Gebruiksaanwijzing: Eerst vernevelen en een paar minuten laten inwerken en dan afspuiten met de hogedrukreiniger.
Verpakking: 25 liter